Dragan Petrović, MBA

Predavač

Trener poslovnih veština i Master poslovnog upravljanja. Svoje tridesetogodišnje radno iskustvo u privredi prenosi kroz programe iz oblasti liderstva, komunikacije, marketinga i prodaje. Usavršavao se na top-menadžment pozicijama u multinacionalnim (Japan Tobacco International, Mars Incorporated) i domaćim FMCG i Consumer Electronics kompanijama u kojima je inspirisao i implementirao brojne promene. Rukovodio multi-market i multi-nacionalnim timovima, multi-milion brendovima i biznisima.

 

Poseban fokus daje na dodatnom iskorišćenju potencijala pojedinaca i timova u cilju poboljšanja rezultata organizacije. Stava je da samo unapređen radni i voljni kapacitet pojedinca može da izvrši kvalitetnu promenu koju organizacija zahteva. Karijeru trenera započeo u In-house Mars University-ju, kao prvi sertifikovani Instruktor za teritoriju jugoistočne Evrope. Treninge držao na srpskom, bugarskom i engleskom jeziku na svim tržištima Balkana. Trenerski zanat četiri godine izučavao po Dale Carnegie® metodologiji, a zatim radio kao COO i predavač u Mokrogorskoj školi menadžmenta i nesebično prenosio znanje novim trenerima.

 

Trinaestogodišnje trenersko iskustvo konstantno obogaćuje radeći sa više od 100 različitih korporacija, preko 10000 učesnika treninga i preko 10000 trening časova koje je održao.

 

Osnivač i partner Beezy edu lab d.o.o.

 

Moto: Budimo ljubazni, uvek spremni i marljivi. Učinićemo sebe i svet oko nas boljim.