Odgovori našeg tima na Vaša pitanja

Da li mi je potrebno neko predznanje za vaše programe?

Uveravamo Vas da  u našoj ponudi postoji program za Vas, bez obzira kakvo predznanje imate. Naši programi su tematski, metodološki i iskustveno prilagođeni nivou Vaših veština i znanja. Naš tim je spreman da sazna više o Vama i usmeri vas na programe koji najbolje odgovaraju Vašim potrebama.

Da li je to sto sam odabrao jedan od Vaših treninga dovoljno da naučim sve što sam želeo iz te oblasti?

Mi ćemo se potruditi da sa našeg treninga ne odete bez dovoljno znanja. Takođe, na raspolaganju smo Vam i posle treninga za sve Vaše nedoumice u vezi sa primenom stečenog znanja u Vašem daljem radu.

Da li je moguće organizovati individulane treninge?

Ukoliko mislite na coaching ili mentoring sesije, odgovor je da. Naši iskusni Coachevi i Mentori spremni su da Vam kroz individualan rad  kreiraju program u skladu sa Vašim potrebama za sticanje novih poslovnih veština i znanja.

Da li se trening može prilagoditi nekom posebnom problemu u mojoj poslovnoj praksi?

Posvećivanje konkretnim slučajevima iz poslovne prakse deo je metodologije našeg rada. Pošaljite nam opis poslovne situacije iz Vaše prakse i mi ćemo ga pripremiti i obraditi na treningu.

 Koliko košta jedan dan poslove edukacije, pošto želim više različitih treninga?

Ukoliko želite više treninga, predlažemo sastanak na kome ćemo utvrditi Vaše potrebe i predložiti Vam jedinstveno rešenje za Vas.